Pestújhely, Rákospalota, Újpalota

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Üzlethelyiség Újpalota

Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó Üzlethelyiség
Szentmihályi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Üzlethelyiség
  • Ár:45.000.000 Ft
  • Lakóterület:27 m2
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-XV-15-183
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információkAzonosító: E-XV-15-183

Eladásra kínálunk egy kiváló lehetőséget a Pólus Center egyik fő utcájában elhelyezkedő 27m2-es üzlethelyiség formájában. Az ingatlan ideális választás lehet számos kereskedelmi vagy szolgáltató tevékenység számára.
Az üzlethelyiség fel van szerelve minőségi beépített fa bútorokkal, fa borítású, gerendázott mennyezettel és tágas pultokkal, melyek lehetővé teszik a termékek hatékony bemutatását és értékesítését. A biztonságot kamera- és riasztórendszer biztosítja, míg az elektromos rács extra védelmet nyújt az ingatlannak. Az ingatlan minden kényelmi szolgáltatással rendelkezik, beleértve a bevezetett vízvezetéket és a két aknás mosogatót. A házközponti hűtés és fűtés pedig nemcsak kényelmet, hanem kedvező üzemeltetési költségeket is biztosít. Parkolás az üzletház előtt teljesen ingyenes.
Amennyiben érdekli ez a fantasztikus lehetőség, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a megtekintés előzetes egyeztetése érdekében. Bármilyen kérdése vagy kérés esetén állunk rendelkezésére a megadott telefonszámon.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.