Rákospalota, Újpalota és Pestújhely nyugalma

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Telek Rákospalota

Budapest XV. kerület, Rákospalota
Eladó Telek
Lencsike utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:70.000.000 Ft
  • Lakóterület:875 m2
  • Parkolás:Telken beálló
  • Villany:telken belül
  • Víz:telken belül
  • Csatorna:telken belül
  • Hivatkozási szám:E-XV-7-691
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információk



Azonosító: E-XV-7-691 

Eladó egy kiváló adottságokkal rendelkező építési telek Budapest XV. kerületében, a Lencsike utca és a Hambár utca sarkán. A telek Rákospalota külső részén található, a Régi Fóti út közelében, közvetlenül a Lidl mögött, a Palota Újfalu városrészben, a Liva malom és a Szilas patak mellett, egy zöld övezetben. 
Az 875 négyzetméteres, téglalap alakú és sík területű saroktelek remek beépítési lehetőségeket kínál, az építési övezet besorolása Lke-1/SZ-3. Az építési szabályok szerint a maximális épületmagasság 7,5 méter lehet (pince, földszint, emelet és tetőtér), a terepszint felett 25%-os, a terepszint alatt pedig 30%-os beépíthetőség engedélyezett. Három szinten összesen nettó 420-440 négyzetméter alapterület építhető. A telken maximum négy lakóegység valósítható meg, így akár családi ház, ikerház vagy egy négy lakásos sorház építésére is alkalmas. Ez a telek építési fejlesztésre vagy beruházásra is kiválóan megfelel. A környéken új családi házak építése zajlik, és a szemben lévő Palota Liget lakópark beruházása már elkezdődött, ami tovább növeli a terület értékét. A telken már bevezetésre kerültek a közművek: csatorna, víz és áram, így az építkezés azonnal megkezdhető. A telek zöld övezetben található, közvetlenül a Liva malom és a Szilas patak mellett, ami kellemes természeti környezetet biztosít. A Régi Fóti út közelsége pedig gyors hozzáférést nyújt a város más részeihez. 
Ez a telek ideális választás mindazok számára, akik saját családi házat szeretnének építeni egy nyugodt, zöld környezetben, mind pedig beruházók számára, akik potenciális fejlesztési lehetőséget keresnek a főváros egy dinamikusan fejlődő részén. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.