Pestújhely, Rákospalota, Újpalota

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Telek Rákospalota

Budapest XV. kerület, Rákospalota
Eladó Telek

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:54.900.000 Ft
  • Lakóterület:875 m2
  • Hivatkozási szám:E-XV-7-541
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információk



Azonosító: E-XV-7-541

Budapest XV. kerületének Rákospalota külső részén, a Hambár utcában található ez a 875m2-es építési telek, amely ideális lehetőséget kínál az álmai otthona vagy befektetése megvalósítására. 
A téglalap alakú, sík terület könnyű tervezési lehetőségeket biztosít, és a Régi Fóti út és a Lidl szomszédságában fekszik. A környék infrastruktúrája és a közeli bevásárlási lehetőségek könnyű hozzáférést biztosítanak. A telekhez tartozó villany és vízcsatlakozás már elérhető a területen belül, ami további előnyt jelent a jövőbeli építkezések során. Ha szeretné megvalósítani az álmai otthonát vagy befektetése terveit ezen a kiváló adottságokkal rendelkező teleken, ne habozzon!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.