Rákospalota, Újpalota és Pestújhely nyugalma

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Telek Rákospalota

Budapest XV. kerület, Rákospalota
Eladó Telek

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Telek
  • Ár:68.000.000 Ft
  • Lakóterület:611 m2
  • Hivatkozási szám:E-XV-15-111
  • Érdeklődni:+36-20-511-8501

Leírás, további információkAzonosító: E-XV-15-111

Budapesten, a XV. kerületben, Rákospalotán található ez a 611 m2-es lakóövezeti telek, melyen egy 130 m2-es bontandó ház áll. 
Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik saját álomotthonukat szeretnék felépíteni, vagy akár befektetési céllal is kiváló lehetőséget kínál. A telek közművekkel ellátott, és egy gyűrűs-kút is megtalálható az udvarban. A környék csendes, ahol gyönyörű családi házak sorakoznak, így ez az ingatlan ideális lehetőséget kínál a leendő tulajdonosnak. Az ingatlan könnyen megközelíthető, és a közlekedés kiváló, hiszen a közelben elérhetőek a 5-ös, 25-ös, 20E buszok, valamint a vonatállomás is sétatávolságra található.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.