Rákospalota, Újpalota és Pestújhely nyugalma

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Tégla lakás Pestújhely

Budapest XV. kerület, Pestújhely
Eladó Tégla lakás
Pestújhelyi út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Tégla lakás
  • Ár:34.400.000 Ft
  • Lakóterület:34 m2
  • Emelet:Földszint
  • Épület szintjei:1 szintes
  • Telek mérete:50 m2
  • Szobák:1 szoba
  • Állapot:Felújított
  • Fűtés:Cirkó
  • Komfort:Összkomfort
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-XV-24-583
  • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információk



Azonosító: E-XV-24-583

Eladó a XV. kerület egyik legjobb részén, a Pestújhelyi úton egy földszinti, 34 nm-es, 1 szobás, teljesen felújított téglalakás. Az ingatlan egy 8 lakásos társasház első lakása, amelyhez szokásjog alapján egy 50 nm-es kert és egy tároló tartozik. A felújítás mostanában fejeződött be, így egy teljesen újszerű otthonba költözhet, amelyet még senki nem használt. A lakás elosztása praktikus és modern: Előszoba: Kényelmes belépési terület, amely elegendő helyet biztosít a kabátok és cipők tárolására. Konyha: Ablakos, jól megvilágított konyha beépített bútorokkal, villany sütővel, gázrózsás tűzhellyel és mosogatógép kiállással, melyek mind az árban benne vannak. A modern konyhabútor és a korszerű berendezések tökéletesek a mindennapi főzéshez és sütéshez. Fürdőszoba: Zuhanykabinos, egy légtérben a mellékhelyiséggel. Itt található még kézmosó, szekrény és törölközőszárító, amelyek szintén a felújítás részei. A 20 nm-es, galériázott szoba az előkertre néz, így kellemes kilátást biztosít. A belmagasság álmennyezettel lett 2,8 méteresre csökkentve, amely hozzájárul a fűtésszámla alacsonyabb költségeihez. A fűtést és a meleg vizet cirkó biztosítja, ami gazdaságos és hatékony megoldás. Közös költség: 8500 Ft, amely tartalmazza a szemétszállítást, a közös képviselet díját és a felújítási alapot. Minden egyéb költséget fogyasztás alapján kell fizetni, így pontosan nyomon követheti kiadásait. A lakás 32 amperes elektromos rendszerrel rendelkezik, így a klíma beszerelése is lehetséges. Az udvaron található saját használatú tároló némi felújítás után nagyon hasznos lehet, például kerékpárok, kerti szerszámok vagy egyéb tárolási igények kielégítésére. Közlekedés: A környék közlekedése kiváló, a 231-es és 124-es buszok pár percre elérhetők, így könnyen és gyorsan eljuthat a város különböző részeire. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, így nem kell hosszasan várnia az átvételre. Ez a lakás ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak, vagy akár befektetőknek is, akik egy könnyen kiadható, jó helyen lévő ingatlant keresnek.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk, hogy további információkat kaphasson vagy megszervezhessünk egy személyes megtekintést.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.