Pestújhely, Rákospalota, Újpalota

Eladó lakások Budapest 15. kerület

Eladó Garázs Rákospalota

Budapest XV. kerület, Rákospalota
Eladó Garázs
Illyés Gyula utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:4.700.000 Ft
  • Lakóterület:11 m2
  • Hivatkozási szám:E-XV-15-131
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információkAzonosító: E-XV-15-131


Budapest XV. kerületében, az Illyés Gyula utcában egyedülálló lehetőség várja Önt! Eladó két darab teremgarázs beálló hely a város szívében, mindössze pár percre a Hubai Jenő tértől és a Városházától.
Mindkét teremgarázs 11 négyzetméteres, és egy modern társasházban találhatók, ahol a bejutást kényelmesen és biztonságosan távirányítóval vagy telefonos hívással oldhatja meg. A garázsok teljes kamerarendszerrel és 0-24 órás biztonsági védelemmel rendelkeznek, így járműve mindig biztonságban lesz.
A város központi elhelyezkedése kiváló befektetési lehetőséget kínál. Akár autójának biztonságos tárolásáról, akár befektetésről van szó, ezek a teremgarázsok ideális választások. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, és szerezze meg saját teremgarázsát a XV. kerület dinamikusan fejlődő részén!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.